Gyerekzsúr

EGY SZÜLINAPI PARTI MENETE DIÓHÉJBAN

A szülinapi ajánlat tartalma
  • arcfestés
  • lufihajtogatás
  • csillámtetoválás (fejenként 1 db)
  • kreatív foglalkozás (festés, nyaklánc készítés stb.)
  • csapat és csoport játékok
  • zenés játék (igény szerint disco, parókák, tütük, buborékfújó…)

+ gyermek zenét pendrivon viszek magammal, kis hangszóróval együtt

Időtartam

létszámtól függően 2,5-3 óra

A program ára

10 gyermekig 30.000 Ft, utána minden plusz gyermek 2.000 Ft/fő.

Az összeget esetlegesen terhelheti útiköltség is, mely 100Ft/km.

+1 ötlet: Ugrálóvár bérlés

(Az árak tájékozató jellegűek, hely, idő, programváltozás esetén eltérhetnek.)

AZ ÉRKEZÉS

A buli kezdete után kicsivel megérkezem én is a helyszínre, addigra a gyereksereg nagy része biztosan ott lesz. Autóval érkezem, bohóc felszerelésben.

BEMUTATKOZÁS

Bemutatkozom a gyerekeknek és ők is elárulják a nevüket, utána pedig elővarázsolom a csillámtetkó készletet, amivel meghozzuk a buli hangulatát és a félősebb gyerekekkel is összebarátkoztat.
Ezt követően tortázunk és odaadjuk közösen az ajándékokat, amiket érkezéskor érdemes egy helyre begyűjteni a vendégektől. Sütizni azért érdemes a parti elején, hogy az arcfestést, ami sorra következik, ne maszatolják le az első adag tejszínhabbal.
Ha mindenki belebújt az általa áhított szuperhős, mesefigura bőrébe jöhetnek a kreatív feladatok, festünk, alkotunk, amíg a torta megpihen a pocakjukban.

 

JÁTÉKOK, FELADATOK

Ezt követően keresünk egy helyet ahol csapatjátékokkal és önfeledt nevetéssel verjük fel a szomszédokat, miközben mókás feladatokat csinálunk, és ha a gyermekek akarják, még néhány apukát is zsákba húzva megugráltatok a sorversenynél 🙂 Amennyiben nincs kert, vagy nem kedvez az időjárás, úgy beltéri csoportjátékokra kerül sor.

A kreatív feladatok és a játékok után mindig az autóban lapulnak a színes parókák, tütük, kalapok, nyakkendők a lézerfénnyel együtt, arra várva, hogy a gyerekek magukra öltve tomboljanak egyet a mini diszkóra.

LEVEZETÉS

A buli vége felé előkerülnek a színes lufik is, melyből hajtogatok nekik kiskutyát, virágot, kardot vagy éppen vérszomjas krokodilt.  Ezzel a programmal elbúcsúzom tőlük, és közben a szülők is megérkeznek a gyermekekért.