Ugrálóvár


Kutyás ugrálóvár bérelhető

ugralovarKinek ajánlott?

– 2-6 évközötti gyermekeknek

Mennyit bír?

– Teherbírása 180 kg, max. 40 kg-os gyermekek használhatják

Milyen programokra? – Olyan zsúrra vagy családi összejövetelre ahol maximum 10 kisgyermek van, hogy felügyelhető legyen a társaság, mivel egyszerre 4-5 gyermek tartózkodhat csak az ugrálóban. Esetlegesen kisebb családi napokra, céges rendezvényekre, felügyelő személyzettel!ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

ugráló2

Ugrálóvár mérete felfújva: 350 cm x 340 cm x 245 cm

Összehajtogatott csomag mérete: 75 x 45 x 45 cm kb., bármilyen személyautóba befér.

Súlya: 30 kg

Befúvókája: 320 – 330 Watt – 220V-ról üzemeltethető

A FELSZERELÉS AMIT BÉRLÉSKOR ÁTVESZEL: ugrálóvár tárolózsákban, befúvóka, takarófólia amit az ugrálóvár alá terítesz, cölöpök amivel rögzíted a várat és a használati utasítás.

Az ugrálóvár bérlése magánszemélyeknek 10.000 Ft/nap.

Céges megrendelés esetén egyedi árképzés! Árajánlatért keress az elérhetőségeink egyikén!

 


AMIT BÉRLÉS ELŐTT MINDENKÉPPEN FIGYELEMBE KELL VENNI:

– Működtetés közben FOLYAMATOS FELNŐTT FELÜGYELETET IGÉNYEL, hiszen ügyelni kell rá, hogy az elektromos alkatrészek közelébe gyermek ne menjen, továbbá fontos a szervezettség a turnusok között, valamint hogy a megengedett súlyhatárt és a létszámot semmilyen esetben se léphessék túl.

– Iskoláskorú gyermek nem tartózkodhat a várban, természetesen felnőtt sem.

– A CSÚSZDA TETEJÉRŐL bármely irányba LEUGRANI TILOS és balesetveszélyes, magukban és a többi gyerekben is kárt tehetnek nem beszélve a vár esetleges kiszakadásáról!

– Szemüvegben, cipőben, ékszerben nem használható, továbbá olyan eszköz sem lehet a gyermeken, ami kiszúrhatja a várat, lufin és kislabdán kívül bármi mást bevinni tilos.

– Az vár nem ring, verekedni, bunyózni nem szabad a játékban

ESŐBEN, VIHARBAN SZIGORÚAN TILOS és veszélyes HASZNÁLNI a játékot, ha elázik a vár, a tisztítás-szárítás költsége minden esetben a bérlőt terheli. (hirtelen eső esetén a befúvókát „mentjük” először, utána összehajtjuk és letakarjuk a várat gyorsan)

 


Biztonsági figyelmeztetés és használati utasítás letöltése


Ugrálóvár felfújása