Gyerekzsúrok


Köszöntelek kedves Anyuka vagy éppen Apuka!

Fergeteges szülinapi zsúrt szeretnél rendezni gyermekednek? Olyat, mely felejthetetlen élmény marad?  Akkor ne is habozz, olvass tovább és keress bátran!

Ha pedig az óvodában szeretnéd meglepni gyermeked egy kis lufihajtogatással, akkor a további információért görgess lejjebb!

Hogyan is néznek ki ezek a bulik a Bohóclánnyal?

EGY SZÜLINAPI PARTI MENETE DIÓHÉJBANgyerekzsúr

A buli kezdete után kicsivel megérkezem a helyszínre, addigra a gyereksereg nagy része biztosan ott lesz. Saját autóval érkezem, már bohócnak öltözve, így az esetlegesen kapuban leskelődő csapat is nagy zsivajjal fog köszönteni.

Bemutatkozom a gyerekeknek és ők is elárulják a nevüket, utána pedig elővarázsolom a táskámból a csillámtetkó készletet, amivel meghozzuk a buli hangulatát és a félősebb gyerekekkel is összebarátkoztat.
Majd tortázunk egyet és odaadjuk közösen az ajándékokat, amiket érkezéskor érdemes egy helyre begyűjteni a vendégektől. A torta azért szükséges a parti elején, hogy az arcfestést, ami a süti után jön, ne maszatolják le az első adag tejszínhabbal.
Ha mindenki belebújt az általa áhított szuperhős, mesefigura, kisállat bőrébe jöhetnek a kreatív feladatok, festünk, alkotunk, amíg a torta megpihen a pocakjukban.

Utána keresünk közösen egy helyet ahol csapatjátékokkal és önfeledt nevetéssel verjük fel a szomszédokat, miközben mókásabbnál mókásabb feladatokat csinálunk, és ha a gyermekek akarják, még néhány apukát is zsákba húzva megugráltatok.

A buli vége felé pedig jöhet a mindent elsöprő bűvészkedés – közös varázslás, aztán előkerülnek a színes lufik is, melyből hajtogatok nekik mindenféle kiskutyát, virágot, kardot vagy éppen vérszomjas krokodilt. Ezzel el is búcsúzom tőlük, és közben a szülők is megérkeznek a gyermekekért.

Miben vagyok más, mint a többi bohóc? Nekem nincs parókám, műanyag orrom és nem is esek-kelek játék közben a porondon. Kedves és kézzelfogható személyiségemmel sokkal közelebb tudok férkőzni a gyerekek világához és a kisebbek is könnyedén elfogadnak minden félelem nélkül. Én nem ültetem le őket órákra, hogy csak engem figyeljenek amíg vicceket mesélek, inkább interaktívan együtt teszek-veszek velük, bevonom mindenbe őket, hiszen így sokkal élvezetesebb. Barátjuknak fogadnak, ezért nem is csoda, hogy a szülinaposok kívánságára évről évre a bulira meghívottak listáján szerepelhetek legnagyobb örömömre.

Miért érdemes velem ünnepelni? Mert leveszek egy csomó terhet a válladról és közben tudsz a felnőttekkel is foglalkozni ha meghívod őket is, továbbá lássuk be, az újdonság varázsaként sokkal szívesebben mókáznak velem a gyerkőcök, mint azzal akit minden nap láthatnak. És bónuszként a szuperképességeim között szerepelnek a felsorolt attrakciók és a kreatív tárházam kimeríthetetlensége is.

+ 1 szuper ötlet: BÉRELJ UGRÁLÓVÁRAT IS A BULIRA! Több infó: Ugrálóvár bérlés


 

Nézzük át még egyszer:
A SZÜLINAPI AJÁNLAT TARTALMAgyerekzsúr2

  • arcfestés
  • lufihajtogatás
  • csillámtetoválás (fejenként 1 db)
  • kis bűvészműsor
  • kreatív foglalkozás (festünk, nyakláncot készítünk stb.)
  • csapatjátékok (hely, idő és kedv függvényében)

Időtartam: létszámtól függően 2-3 óra

Amit viszek: mindent, ami ezekhez a programokhoz kell, esetlegesen pendrive-on gyerekzenét.

A program ára

11 gyermekig 20.000 Ft, utána minden plusz gyermek 1.000Ft/fő.

Az összeget esetlegesen terhelheti útiköltség is, mely összege 50Ft/km.

+1 ötlet: Ugrálóvár bérlés, 10.000Ft/nap

Az ÁRAT ÁFA NEM TERHELI, mivel cégünk alanyi mentes.

(Az árak tájékoztató jellegűek, hely, idő, programváltozás esetén eltérhetnek.)

 

OVI BULI avagy lufihajtogatás a csoportbanBalloon-Modelling

Mikor ajánlom az ovis meglepit? 2-4 éves éves korban, amikor esetlegesen nem szeretnél még nagy bulit, de kedveskednél valamivel, hogy a barátai között is ünnepelhessen.

Ilyenkor az ovival előre leegyeztetett időpontban megérkezem a csoportba, közösen táncolunk egyet-kettőt, esetlegesen tortával felköszöntjük a szülinapost, majd leheveredve a szőnyegre mindenkinek hajtogatok fejenként 2-2 lufit a választott színből, formából. Búcsúzóul énekelnek nekem valami szépet és táncolunk egy utolsót. Ez időben általában 1-1,5 órát vesz igénybe.

Ára: 25 gyermekig 11.000 Ft

(Az összeget esetlegesen útiköltség terhelheti. Nagyobb létszám esetén egyedi árképzés)

 

Ha felkeltettem érdeklődésedet hívj vagy írj bátran, hogy biztosan ez legyen gyermeked legszebb napja az évben!