Gyermek programok


Üdvözöllek a Bohóclány színes ötlettárában!

Céges rendezvényhez, családi naphoz, ovis-sulis programhoz keresel szórakoztató gyermekprogramokat? Nem akarsz több tíz helyről hívni mosolyfelelőst?
Akkor jó helyen jársz!

Ha biztos sikerre vágysz, megígérhetem, hogy nem okozunk csalódást, hiszen megfelelő színvonalú és jól szervezett csapatommal biztosan a program üde színfoltja leszünk!

Mi is a sláger mostanság? A tuti befutó a gyerkőcöknél, ami hosszú időre leköti őket?

Arcfestés

Lufihajtogatás

Csillámtetoválás

Kreatív asztal

Ugrálóvár

Lovagoltatás

Felnőtt szórakoztató programok is rendelhetőek, kattints ide!

És mennyibe kerül mindez?
Arcfestés – 6.000Ft/óra/animátor

Lufihajtogatás – 6.000Ft/óra/animátor

Arcfestés és lufihajtogatás – 9.000Ft/óra/animátor

Csillámtetoválás – 6.000Ft/óra/animátor

Kreatív asztal – 6.000Ft/óra/animátor

Ugrálóvár, lovagoltatás, íjászat jurta felállításával – árajánlatért érdeklődj telefonon vagy e-mailen

FONTOS: a megadott összeget ÁFA NEM TERHELI, mert cégünk alanyi mentes.

 

 

 


Nézzünk néhány dolgot át ezekkel kapcsolatosan:

 

facepainting8


Arcfestés: Melyik gyermek ne akarna más bőrébe bújni igaz? Legyen szó szuperhősről, házi kedvencükről, garantáljuk az átváltozás örömét! A legjobb minőségű, extra hiper-szuper, tuti bőrbarát festékekkel dolgozunk a minőségi munka érdekében, a több éves rutinnak köszönhetően pedig gyorsan és biztos kézzel, így nem kell órákig sorban állni sem.

 


Lufihajtogatás: egy méteballoon3resre felfújható kukac lufiból mit is lehet csinálni? Szinte bármit! Kérjen a gyereksereg kutyát, macskát, krokodilt vagy repülőgépet a Bohóclány tárháza végtelen, és ha egy arra sétáló bokor ki nem pukkasztja a lufit, hosszú ideig játszótárs marad ez a kedves színes ajándék!

csillamtetovalas

Óránként akár 50 darab is elkészíthető, hihetetlen nem?


 

Csillámtetoválás: egy sablon segítségével beragasztózzuk a kiválasztott mintha felületét, majd a kiválasztott színű csillámporokat ecsettel felvisszük a ragasztózott felületre, és ha ez kész, leszedjük a sablont és meg is van a csilli-villi tetkó, mely akár egy hétig is megmarad.

A hozzávaló kellékek szintén bevizsgált, kifejezetten erre gyártott, bőrbarát kellékek.


Kreatív asztal: kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt tökéletes elfoglaltság bármely rendezvényen, hiszen melyik kislány ne szeretne századik nyakláncot készíteni magának vagy éppen csigabigát gyúrni gyurmából. Fiúk-lányok szívesen festenek, hajtogatnak mosolygós csapatunkkal, miközben nem kell aggódnunk, hogy kifogyunk az ötletekből.

AJÁNLATOMAT A RENDEZVÉNYEDHEZ AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN KÉRHETED: KATTINTS IDE!

NE FELEDD:

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat!” (Einstein)